Privay

Privacy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en wij zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld. Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden bij het gebruik van deze website hebben wij soms enkele gegevens van u nodig. Bijvoorbeeld indien u een zoekopdracht invult, een digitale nieuwsbrief wilt ontvangen of een hypotheekadvies bij een aan ons gelieerd bedrijf aanvraagt. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, tenzij dit voortvloeit uit een wettelijke verplichting of de overeenkomst met u.

Indien u bij het gebruik van deze website persoongegevens verstrekt, zal Jikke Overdiep Makelaardij zich met betrekking tot deze gegevens conformeren aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Jikke Overdiep Makelaardij zal u op verzoek inzage verschaffen in uw persoonsgegevens zoals die bij Jikke Overdiep Makelaardij zijn geregistreerd. Als u de gegevens aangepast of verwijderd wil hebben dan kunt u dit aan ons kenbaar maken. Uw persoonsgegevens zullen dan worden aangepast of verwijderd.

Zoekopdracht
Als u ingeschreven staat bij onze zoekopdrachtservice en in de toekomst geen e-mails meer wenst te ontvangen van ons, dan kunt u zich hiervoor uitschrijven. Mail ons hier voor uitschrijven van de zoekopdracht.

Nieuwsbrief
Als u ingeschreven staat bij onze nieuwsbriefservice en in de toekomst geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen van ons, dan kunt u zich hiervoor uitschrijven. Klik hier voor uitschrijven van nieuwsbrieven.

Deze privacy policy kan worden aangepast. Wijzigingen worden op deze pagina bekend gemaakt.

Als u vragen heeft over deze privacy policy of ons privacybeleid, kunt u een e-mail sturen naar info@jikkeoverdiepmakelaardij.nl.